Pantone 2011 rengi! Hanimeli

2010 yılınun rengi olan, PANTONE 15-5519 yani turkuaz, birçok insan için bir kaçıs olarak görev yaparken, 2011 yılının rengi olan  PANTONE 18-2120 yani hanımeli, bizim sevk ve gayretle günlük sıkıntılardan kurtulmamıza neden oalibiliyor. Dinamik bir kırmızımsı pembe olan hanımeli, cesaret verici ve canlandırıcı bir renk. Bu renk bize, günlük yasamın bir parçası haline gelmis zorlukları karsılamak için  gerekli olan güven ve cesareti verir. Stres zamanlarında, kendimize gelmemiz icin birseyler gerekir, Hanımeli bize adrenalin verir, motive eder. Büyüleyici bir uyarıcı renktir!

Erkekler hem de kadınlar tarafından giyilen Hanımeli rengi saglıklı bir ısıltı yayar. Olumlu bir havasi vardir.Gece de gündüz de cok rahat kullanilabilir. Dinamik bir enerji patlaması için salon, mutfak veya koridorda Hanımeli renginde duvar boyası dogru renk olabilir!

lipgloss-Bobbi Brown
face blush-Benefit

0 yorum:

Yorum Gönder

Labels

Labels

yaşam (37) tasarım (26) aksesuar (13) giyim (13) gurme (11) alışveriş (9) el işi (9) çocuk (9) düğün (7) parti (5) gezi (4) makyaj (4) dekorasyon (2) kitap-film (2) sergi (1)

Labels

  © NOME DO SEU BLOG

Design by Emporium Digital