İstanbul'un içinden yine Designweek geçti

İstanbul'da tasarıma önem veren etkinlikler olması harika bence!!! Ama nedense bizde etkinlikler bir türlü gelişemiyor. Yurtdışında gelişerek büyüyen organizasyonlar biz de gevşeyerek bitiyor. Her sene daha da kötüleşen Designweek'in büyük bir odaklanma sorunu var bence. Yer harika, İstanbul dipsiz kuyu, tasarımcılar hvesli, ziyaretçiler ilgili ama bişeylerin işe dönüşmesine imkan yok.

Katılımcısı tasarımcı, ziyaretçisi tasarımcı olan bir organizasyonda sadece etrafta yapılan tasarımlardan haberdar olma durumu olabiliyor. Danışmanı olmayan alışveriş merkezlerindeki yanlış konumlandırmaların, garip etkinliklerin, mimari eksikliklerin büyük markaları ve müşterileri soğutması gibi Designweek de bir o kadar kan kaybediyor. Bir tasarımcı olarak katılım sunumlarını da görme şansım oldu walla ben üniversitedeyken bile çok daha güzel sunumlar yapıyordum. Nedir bu kadar zor olan? Bu güzel organizasyona sahip çıkmak lazım, yok mu bizim fikrimizi soran?

Sadece Karim Rashidi getirmek midir olay?

0 yorum:

Yorum Gönder

Labels

Labels

yaşam (37) tasarım (26) aksesuar (13) giyim (13) gurme (11) alışveriş (9) el işi (9) çocuk (9) düğün (7) parti (5) gezi (4) makyaj (4) dekorasyon (2) kitap-film (2) sergi (1)

Labels

  © NOME DO SEU BLOG

Design by Emporium Digital