Biz Türkler sosyal ağları çok seviyoruz!



Biz Türklerin sosyal ağları ne kadar çok sevdiğini dünyada bilmeyen kalmadı. Peki dünyada bir yerlerde bizden daha derin duygular besleyen başkaları da var mı? comScore Data Mine’ın son raporuna bakacak olursak var.
Nisan ayında yapılan ölçümlemelere göre sosyal medyada en çok vakit geçiren ülke İsrail. İsrail internet kullanıcıları ayda ortalama 10.7 saatlerini TwitterFacebookFriendfeed gibi sosyal ağlarda harcıyorlar. 2. sırada ise 10.3 saatle Rusya’nın olduğunu görüyoruz. 3. sırada 8.4 saatle Arjantin yer alıyor. Filipinler ise 7.9 saatle, çok az bir farkla Türkiye’nin önünde 4. sırada yer alıyor. Bu verilere göre Türk internet kullanıcısı ayda ortalama 7.8 saatini sosyal ağlarda geçiriyor.
20 ülkenin yer aldığı listenin üst sıralarında Venezüella, Kolombiya, Şili gibi ülkeler yer alırken, Amerika, Almanya ve İtalya’nin nispeten daha aşağılarda yer alması oldukça dikkat çekici. Listenin tamamı şu şekilde;
www.bumhaber.hurriyet.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder

Labels

Labels

yaşam (37) tasarım (26) aksesuar (13) giyim (13) gurme (11) alışveriş (9) el işi (9) çocuk (9) düğün (7) parti (5) gezi (4) makyaj (4) dekorasyon (2) kitap-film (2) sergi (1)

Labels

  © NOME DO SEU BLOG

Design by Emporium Digital