Güzel Filmler

Kış aylarında evde yapılabilecek en keyifli etkinliklerden biri film izlemek. Kanapede üzerinizde battaniye, elinizde patlamış mısır kasesi oooohhh keyfe bakın ;-) Bu ara izlediğim filmleri paylaşmak istedim sizlerle işte karşınızda.
Anne Frank'in günlüğünden uyarlanan film gerçekten insanı üzüyor. İnsanların inançları yüzünden çektikleri acıları, yaşadıkları sıkıntıları gözler önüne seren bir film.

Kararlılık, istek ve azim. Bunlar olunca insanın yapamayacağı bir şey olamaz herhalde. Amelia Earhart'ın hayatı da bunları içinde barındırıyor. Atlantik Okyanusu'nu geçen ilk kadın olan Earhart'ı konu ile filmde Richard Gere'i izlemekte ayrı bir keyif.

Veee yine bir Richar Gere filmi. Bu aralar en çok ağladığım filmlerin başında geliyor Hachiko. Bir köpeğin sahibine olan bağlılığı ve sevgisini izlemenizi tavsiye ederim.

Yine bir kadın-erkek ilişkileri yumağını işleyen eğlenceli bir film.

Kadın-erkek ilişkilerine devam. Enteresan bir konu üzerinde hareket eden filmde Monaco sahneleri de ayrı bir güzel.

İlişkiler, arkadaşlık, bir yerlere gelmek için yaşananlar ve günümüzün popüler mecrası sosyal medya macerası. Enteresan ve keyifli.
 Bir Mafya Babası'nın işlerden sıyrılmaya çalışırken duygusal dünyasında yaşadığı gerçekler, çook beğendim. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Labels

Labels

yaşam (37) tasarım (26) aksesuar (13) giyim (13) gurme (11) alışveriş (9) el işi (9) çocuk (9) düğün (7) parti (5) gezi (4) makyaj (4) dekorasyon (2) kitap-film (2) sergi (1)

Labels

  © NOME DO SEU BLOG

Design by Emporium Digital