Newyork'ta ilginç bir cafe- Moomah

Öncelikle çocuklar sonra büyükler için harika bir yer. Çocuklar çeşitli aktivitelere katılabiliyor, sanatsal faaliyetler yapabiliyor, farklı lezzetlerin tadına bakabiliyor ve bu huzurlu ortamın keyfini çıkarabiliyorlar.
En önemli özelliği sanatsal malzemelerin ve projelerin hepsi universal temalara dayaniyor. 5 duyu, mevsimler, hayvan krallığı, vücut ve doğa üstü yaratıklar. İçeride çocuk müzikleri çalınıyor, aynı zamanda her tarafta rahatça bulabileceğiniz yaratıcılık düşmanı lisanslı ürünler de yok! Anlayacağınız burada çocuklar adam yerine konuluyor ve yaratıcılıklarını kullanmaları için onlara yeteri kadar özgürlük veriliyor. İçinde funksy forest diye bir bölüm de var. Bu bir interaktif orman görüntüsü, sayfasında videosu var seyretmenizi öneririm. Muhteşem bir şey. Kendinizi ormanı yaşıyor gibi hissediyorsunuz. İçeride sergiler de düzenleniyor, aynı zamanda ürün satılan mağazaları da mevcut ama öyle standart çocuk oyuncakları değil, tamamen kendilerine özgü çoğu doğal bir ürün koleksiyonu yaratmışlar.
Moomah da herşey NY'un tersine yavaş, huzurlu ve sakin.





www.moomah.com/cafe

0 yorum:

Yorum Gönder

Labels

Labels

yaşam (37) tasarım (26) aksesuar (13) giyim (13) gurme (11) alışveriş (9) el işi (9) çocuk (9) düğün (7) parti (5) gezi (4) makyaj (4) dekorasyon (2) kitap-film (2) sergi (1)

Labels

  © NOME DO SEU BLOG

Design by Emporium Digital